Contact

[email protected]
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.


Horváth Zoltán - elnök

A MABIV ötletgazdája, megálmodója és létrehozója. A magánbiztonság területén 1992 óta dolgozik, végigjárta a ranglétra szinte minden fokát, ezért nagy tapasztalatokra tett szert a biztonsági szakma valamennyi ágában. 2001-ben szerzett diplomát az ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom, majd 2006-ban a Bánki Donát Műszaki Főiskola biztonság szervezői szakán. Folyamatosan képzi magát, és ugyanezt várja el munkatársaitól is, jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának másodéves joghallgatója.
A Szórakozóhelyek Biztonsági Személyzetének Országos Szövetsége-nek (SZBSZOSZ) alapító tagja, tagja a Nemzetközi Testőrszövetségnek (IBSSA) és a Magyar Kempo Szövetségnek.
Életében jelentős szerepet játszik a sport: a Kempo Karate sportágban1994-ben fekete öves minősítést kapott, többszörös Kempo magyar bajnok, 1995-ben thai boksz magyar bajnokként köszönthették, 1996-ban Kanada bajnok címet szerzett. Két egymást követő évben az Utcai harc II., majd I. helyezettje lett. 1993-2003 között majd 2008-tól a BVSC Kempo  szakági oktatója. 2011 novemberében 2. Danos minősítést szerzett. Szabadidejében családjával együtt szívesen utazik, kirándul, kertészkedik.

 


dr. Mészáros Sándor - alelnök

A szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett summa cum laude minősítéssel. A szakvizsga letétele után tanulmányait folyamatosan bővítette: 2010-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézet szervezésében adójogi szakjogász, valamint 2012-ben a budapesti Corvinus Egyetemen felszámolási és vagyonfelügyelői specialista képesítést szerzett. 2013-ban a Pécsi Tudományegyetem végrehajtási jogi szakjogász képzésén szerzett szakképesítést. Az Első Magyar Jogi Tanácsadó és Közvetítő Iroda vezérigazgatója. Létrehozója és alelnöke a Magyar Birtokvédelmi Szövetségnek, tagja a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesülete Jogi Bizottságának.