Contact

[email protected]
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

dr. Bisztriczki László

1997-ben az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán történelemtanári, majd 2004-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen jogi diplomát, 2009-ben jogi szakvizsgát szerzett. 2000-től Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál szabálysértési és birtokvédelmi szakterületen dolgozott, ezt követően 2009-től a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó-főigazgatósága Törvényességi és Felülellenőrzési Osztályának jogi referense. 2016-tól az Egri Járásbíróság büntető ügyszakos bírósági titkára szabálysértési szakterületen. 2008 óta a Hvg-Orac kiadó által megjelentetett Szabálysértési törvény kommentárjának társszerzője, számos birtokvédelemmel kapcsolatos szakcikk szerzője, birtokvédelmi szakértő.

 

dr. Gyergyák Ferenc LL.M.

Igazgatásszervező, jogász, szabályozási (kodifikációs) szakjogász, címzetes egyetemi docens (Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar), mesteroktató (Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar). Rendszeresen publikál, számos cikk, könyv szerzője, társszerzője. Harmincöt évet dolgozott a közigazgatásban. 2003-2016 között a Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége (KÖZSZÖV) főtitkára, 2010-2016 között a Magyar Birtokvédelmi Szövetség (MABIV) főtitkára, 2016. szeptember 1-jétől a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) főtitkára. Az Új Magyar Közigazgatás szakmai-tudományos folyóirat főszerkesztője.

 

dr. Kántás Péter

Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte. Pályafutása során dolgozott ügyészként, volt a Belügyminisztérium és az Igazságügyminisztérium alkalmazottja, tanított az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, a BM Rendőrtiszti Főiskolán, a Szegedi Egyetem Jogtudományi Karán, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, a Győri Egyetemen. A tisztség megszűnéséig a Kisebbségi Jogok Országgyűlési Biztosának közvetlen munkatársaként dolgozott. Fő szakterülete a közigazgatási jog, azon belül a szabálysértési jog, illetve a rendészet bizonyos területei, főként a rendőri intézkedések. Az utóbbi években több publikációja, cikke és tankönyve megjelent.

 

Balatoni Péter

Mérnök informatikus, rendszerszervező. A Dokumentumtár.hu Országos Dokumentumküldő és Adatgyűjtő Rendszer alapítója. Az Országos Jegyző-Közigazgatási Konferencia rendszeres előadója. Nyolc évig volt az „Egyesület az információs társadalomért” elnöke. A Dokumentumtár.hu alapítójaként 17 éve dolgozik országos hatáskörű szervek, önkormányzati hivatalok, jogszabályból eredő közigazgatással összefüggő informatikai feladatainak támogatásában.