Contact

[email protected]
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

A Magyar Birtokvédelmi Szövetség egy 2011-ben létrehozott közhasznú egyesület, alapszabályi célja a jogi ismeretterjesztés és tanácsadás mind a szakma mind az állampolgárok számára, küldetése a szakmai közösségformálás és a laikus jogkereső közönség hasznos információkkal való minél hatékonyabb ellátása.

Tevékenységünk elsősorban konferenciák, szakmai napok és Birtokvédelmi Akadémia szervezése; valamint írásos publikációk.

Tagságunk nagyobb részét jegyzők, birtokvédelmi ügyintézők és közigazgatási szakemberek adják, kisebb részben jogászokból, ügyvédekből, felszámolókból és magánbiztonsági szakemberekből áll.

Tevékenységünk során eddigi legnagyobb szakmai büszkeségünk és kihívásunk, hogy 2017 folyamán tagjai lettünk a Kúria Birtokvédelmi Joggyakorlat-elemző Munkacsoportjának, az ott szerzett tapasztalatok valamint a t. jegyzői kar országos megszólításával lebonyolított kérdőívezés segítségével 2018 végére minden jogalkalmazó asztalára le kívánjuk tenni a Birtokvédelmi Kézikönyvet, melyben majd eddig más kiadványban nem tapasztalt módon ötvöződik a birtokvédelmi elméleti és gyakorlati joganyag.