Contact

[email protected]
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Üdvözöljük az Olvasót megújult honlapunkon!

Szakmai büszkeség és kihívás volt számunkra, hogy 2017. februárjában a Kúria elnöke felkért minket a Birtokvédelmi Joggyakorlat-elemző Munkacsoport külső tagjának Dunavarsány jegyzője mellett.

Közel egy éves munka után a Kúria Polgári Kollégiuma 2018. április 23-án egyhangú szavazással fogadta el a munkacsoport jelentését, melyet rövidesen publikálnak honlapjukon. A munkacsoportban végzett tevékenységünk kapcsán felhalmozott információk, adatok, tudás és szakmai kapcsolatok felhasználásával szeretnénk egy Birtokvédelmi Kézikönyvet készíteni és kiadni, melyet várhatóan év végére minden birtokvédelemmel foglalkozó jogalkalmazó asztalára letehetünk. A jelentésben sok más mellett jogalkotási javaslatot is tettünk a szaktárca felé, melyben többek között az egyezségkötési lehetőség fájó hiányát szeretnénk orvosolni és újra beemeltetni a birtokvédelmi kormányrendelet eszköztárába. Reméljük, sikerül!